inside
Reiniging en onderhoud
Kermi Duschkabinen - Einfache Reinigung

Uw Kermi douchescherm. Gemaakt om van te genieten.

Uw Kermi douchescherm moet u veel plezier bezorgen en zo min mogelijk werk.

Alle Kermi doucheschermen worden volgens dit principe gemaakt. Genieten maar! Na eenvoudige reiniging is alles weer netjes. Het water loopt gemakkelijk van de profielen en het glas. De mechanische onderdelen zoals beslag en grepen hebben wat extra aandacht nodig – maar het glanzende oppervlak en de schitterende functionaliteit maken alles goed. Bij elk Kermi douchescherm ontvangt u een duidelijke onderhoudshandleiding. Hebt u toch eens een onderdeel nodig, geen probleem! Kermi garandeert 20 jaar verkrijgbaarheid. Ook na uitloop van een model. U merkt het: wij hechten veel belang aan levensduur.

Kermi Duschkabine - Gia XP - Detailaufnahme: Reinigung

20 jaar na-koop zekerheid

Juiste reiniging en onderhoud zorgen voor jarenlang plezier aan uw Kermi-douchescherm. De artikelgegevens op de achterzijde van de handleiding vergemakkelijken de aankoop van bijv. spatwaterdichtingen.

Kermi Duschkabinen - 20 Jahre Nachkaufsicherheit
Kermi Duschkabinen - Pflegehinweise

Het „Teflon-effect“ voor uw douchescherm.

De onderhoudsvriendelijke conditioneringslaag KERMIclean voor echt veiligheidsglas is een ideale optie indien u nog minder onderhoud wenst. Een speciale behandeling die verhindert dat gedroogde waterdruppels, zeepresten, vuil- en kalkresten zicht hardnekkig hechten. En bovendien maken kiemen en bacteriën veel minder kans. Natuurlijk is deze behandeling geen "wondermiddel" dat geen onderhoud meer vereist. Hebt u eens wat minder tijd, is het maar half zo erg. Vergelijkbaar met de anti-aanbaklaag in uw koekenpan waardoor resten gemakkelijk verwijderd kunnen worden. Nog een pluspunt: u verbruikt minder schoonmaakmiddelen en spaart dus het milieu.

Kermi Gläser - Kermi Clean Beschichtung

KERMIclean werd microbiologisch getest door een onafhankelijk instituut en voor volgende inrichtingen algemeen goedgekeurd: ziekenhuizen, verzorgingstehuizen, bejaardentehuizen, scholen en kleuterscholen. Bij het testen garandeert TÜV een levensduur van minstens 10 jaar.