inside

De nieuwe corrosiewerende coating

In de sproeizone van douches of toiletten, naast urinoirs in private en openbare gebieden evenals in veel privé- en bedrijfsgebouwen worden naast de bescherming tegen corrosie ook bijzondere eisen aan het uiterlijk en de haptonomie van de afwerking gesteld.

Wanneer radiatoren vanwege de toepassingsplaats een verhoogde bescherming tegensproeiwater en/of luchtvochtigheid nodig hebben, is een coating conform DIN 55 900 niet voldoende. De nieuwe Kermi-corrosiebescherming biedt hier een voordelig alternatief voor optimale corrosiebescherming bij hoge eisen aan uiterlijk en haptonomie. De speciale laag wordt direct op de radiator opgebracht en aansluitend veredeld met een hoogwaardige poedercoating. De speciale laag wordt direct op de radiator opgebracht en aansluitend veredeld met een hoogwaardige poedercoating.

Kermi corrosiewerende coating: punt voor punt beter:

  • Bijzonder bestendige coating beschermt de radiator onzichtbaar tegen corrosie
  • Kakafwerking in elke gewenste kleurtoon is mogelijk, in de bekende hoge Kermi-kwaliteit
  • Verkrijgbaar voor het complete Kermi-assortiment: paneelradiatoren, designradiatoren, verwarmingswanden en convectoren

Toepassingsgebieden

De nieuwe corrosiewerende coating van Kermi: ideaal daar, waar radiatoren aan verhoogde vochtbelasting worden blootgesteld: bijvoorbeeld, in de sproeizone van toiletten en urinoirs, in privébaden direct boven of naast de badkuip, pal naast walk-in doucheschermen of in wasgelegenheden en kleedkamers van ondernemingen of openbare instellingen.