inside
Douchescherm informatie
Kermi Duschkabine LIGA

Doucheschermen Informatie

Aus Liebe zum Duschen. Kermi.

Met een douchescherm van Kermi maakt u van uw badkamer een bijzondere plek. Als blikvanger of chic geintergreerd - doucheschermen van Kermi passen in ieder omgeving. Daarvoor zorgt niet alleen het veelvuldig onderscheiden design maar zeker ook de leidende standaard van kwaliteit en functie.

Kermi Duschkabine PEGA Pendeltür 1-flügelig und Seitenwand

Doucheschermen programma.

Toegankelijke doucheschermen - zonder deur, ruimtelijk en plaatsingsvrijheid. Maak kennis met onze WALK-IN opstellingen!

Profielloze doucheschermen met hoogwaardig beslag als blikvanger. Maak kennis met onze profielloze doucheschermen!

Profiel- en profiel"arme"doucheschermen - Hoogwaardig veiligheidsglas verbonden met tijdloze elegante profielen. Maak kennis met onze profiel- en profiel"arme"doucheschermen!

Badwanden van Kermi maken van uw badkuip in een handomdraai een elegante douche-oase. Maak kennis met onze badklapwanden.

Voor iedere badkamer de juiste toepassing.

U heeft uw geheel eigen voorstelling hoe uw badkamer moet worden. Helemaal naar uw eigen smaak. Dat weten wij - daarom bieden wij in ons doucheschermen assortiment een ongeevenaarde   veelvoud van mogelijkheden. Maakt niet uit of u een kleine of grote badkamer heeft, liever een profielloze of juist met profiel afgewerkt douchescherm wenst. Gaat u voor functioneel en betaalbaar, kwaliteit krijgt u zo wie zo. Wij hebben wat u nodig heeft.

U kunt ieder douchescherm overigens nog naar eigen smaak laten afwerken met KermiEXTRA, greepkeuze of passende kleur. Er is veel mogelijk. Maakt ook niet uit of u speciale maatwerk situaties heeft zoals bijvoorbeeld onder het schuine dak, aan bad of aan een voorzetmuurtje. Of wilt u uw douchescherm een persoonlijke tint geven met glasdecor of greepkeuze: met KermiEXTRA is dat geen probleem.

Douchescherm voor het bad.

In bijna alle doucheschermen series is ook een badvouwwand versie beschikbaar. Met een fraaie Kermi badklapwand maakt u van uw bad in een handomdraai een volwaardige douche.

Doucheschermen van Kermi - al meer dan 50 jaar.

Design, kwaliteit en functionaliteit is bij Kermi traditie. Al meer als 50 jaar produceren wij hoogwaardige doucheschermen. Ruim over de 10 miljoen doucheschermen hebben wij sindsdien geleverd.

Kermi Duschkabinen - die zehnmillionste Duschkabine

Onderscheiden doucheschermen-design.

Kwaliteit en functionaliteit is één - ieder douchescherm mag echter ook een blikvanger zijn. Daarom leggen we ook nadruk op bekroond design: jaar op jaar overtuigen onze doucheschermen niet alleen bouwbedrijven en vaklieden maar zeker ook de Jury van vele gerenomeerde Design-prijzen.

Douscheschermen van Kermi: kwaliteit op het eerste zicht. En op tweede zicht.

Uw Kermi douchescherm is niet alleen een echte blikvanger. Naast het gebruik van hoogwaardige grondstoffen overtuigt ze ook door innerlijke waarde. Zo bijvoorbeeld de stabiele constructie, die een dagdagelijkse drukke dag uit het gezin gemakkelijk weerstaat. Vertrouw op gecertificeerde kwaliteit, in het groot en in de details.

De bewezen kwaliteit van Kermi geeft u de zekerheid van een geheel hoogwaardig duurzaam product. Dit blijkt bijvoorbeeld door het TÜV-keurmerk voor stabiliteit, spatwaterdichtheid en ontderhoudsvriendelijkheid of het feit dat alle glaselementen aan de strengste eisen van de ESG-norm voldoen. Ook bij de productie staat perfectie voorop, zoals het omvangrijke Kwaliteits-, Milieu- en Energiemanagement aantoont. Daarnaast bieden we op alle onderdelen een 20-jarige beschikbaarheid na stopzetting van het desbetreffende model. Eersteklas douchedesign, Made in Germany, al meer dan 50 jaar.

Uw sterke partner ter plaatse.

Kwaliteit begint bij het juiste advies. Kermi doucheschermen zijn daarom niet verkrijgbaar bij de bouwmarkt om de hoek maar uitsluitend bij uw kwaliteits sanitairvakhandel. In de toonzaal kunt u een goed beeld krijgen van onze producten en wat ze zo speciaal maakt.