inside
Kwaliteit
Kermi Qualität: Stabilität wird geprüft

Kwaliteit op het eerste zicht. En op tweede zicht.

Uw Kermi douchewand is niet alleen een echte blikvanger. Naast het gebruik van hoogwaardige grondstoffen overtuigt ze ook door innerlijke waarde. Zo bijvoorbeeld de stabiele constructie, die een dagdagelijkse drukke dag uit het gezin gemakkelijk weerstaat. Vertrouw op gecertificeerde kwaliteit, in het groot en in de details. De bewezen kwaliteit van Kermi geeft u de zekerheid van een geheel hoogwaardig duurzaam product. Dit blijkt bijvoorbeeld door het TÜV-keurmerk voor stabiliteit, spatwaterdichtheid en ontderhoudsvriendelijkheid of het feit dat alle glaselementen aan de strengste eisen van de ESG-norm voldoen. Ook bij de productie staat perfectie voorop, zoals het omvangrijke Kwaliteits-, Milieu- en Energiemanagement aantoont. Daarnaast bieden we op alle onderdelen een 20-jarige beschikbaarheid na stopzetting van het desbetreffende model. Eerste klasse douchecultuur, reeds meer dan 50 jaar "Made in Germany".

Kermi Duschkabinen - Qualität Made in Germany mit 20 Jahren Nachkaufsicherheit
Kermi Duschkabinen - Diga - Detailaufnahme: Griffe

Ergonomisch greepdesign.

Bijna geen enkel ander designelement bepaalt de uitstraling van uw douchewand zo sterk als de greep. Even belangrijk is dat hij goed in de hand ligt. Bijna alle Kermi grepen zijn handvriendelijke ontworpen, en daarbij van belastbare en robuuste kwaliteit.

Kermi Duschkabinen - Diga - Detailaufnahme: Wandprofil

Geëloxeerde aluminium profielen.

De aluminium profielen van Kermi zijn steeds geëloxeerd. Dankzij deze beschermingslaag is het profiel glad en poriënvrij. Ze zijn hiermee beschermd tegen corrosie en slijtvast.  Dit geldt ook wanneer het profiel gepoederlakt is in een kleur.

 

Kermi Duschkabinen - Diga - Detailaufnahme: Beschläge

Massief metalen beslag.

Elegant aan de buitenkant, robuust aan de binnenkant. Zo dient een hoogwaardig beslag te zijn. Kermi beslag is in de fabriek reeds betrouwbaar gemonteerd en is eenvoudig in onderhoud. Zelfs na jaren van intensief gebruik functioneren de deuren nog perfect en sluiten ze op zachte wijze. Daarvoor zorgt ook het geïntegreerde liftsysteem. Bovendien is veel Kermi beslag aan de binnenzijde in het glas verzonken.

Strenge testen.

Kermi douchewanden hebben robuuste kwaliteiten. Het glas moet slingertesten met zware zandzakken ondergaan om zeker te stellen dat het glas niet breekt of uit haar profiel valt. Deuren worden tijdens deze "duur" testen keer op keer geopend en gesloten. Enkel wanneer de constructie alle testen goed doorstaan heeft kan het een Kermi worden.

Kermi Qualität: Stabilität wird geprüft

ESG veiligheidsglas.

Het hittebehandeld glas heeft een veel hogere weerstand tegen tegen stoot, slag-, en buigbelastingen als onbehandeld glas. Kermi gebruikt uitsluitend hoogwaardig enkel veiligheidsglas ESG naar norm DIN EN 12150, naargelang de behoefte in glasdiktes van 3 tot 8 mm.

Kermi Walk-In XS FREE mit Wandstützen - Detailansicht

Geproduceerd in Duitsland

Algehele betrouwbare productkwaliteit naar EN 14428

TÜV geteste stabiliteit, spatwaterdichtheid en onderhoudsvriendelijkheid

20 jaar verkrijgbaarheidsgarantie voor alle onderdelen na uitloop van model of serie.

compromisloos kwaliteitsmanagementssysteem met certificatie conform DIN EN ISO 9001:2008

verantwoordelijk milieumanagement conform DIN EN ISO 14001:2004

energiemanagementsysteem conform DIN EN ISO 50001:2011

Veiligheidsglas van de hoogste kwaliteit volgens de norm EN 12150