inside

Regionaal ziekenhuis Mainkofen

Het regionale ziekenhuis Mainkofen is een modern gespecialiseerd ziekenhuis met in totaal 738 bedden, die zijn verdeeld over afdelingen voor psychiatrie, psychotherapie en psycosomatica, voor neurologie met gecertificeerde stroke-unit-eenheid, kliniek voor neurologische rehabilitatie en voor forensische psychiatrie.
De in het jaar 1911 opgerichte inrichting in de region Neder-Beieren presenteert zich vandaag de dag als uitgebreid gerenoveerd en als specialisties ziekenhuis uitgerust met de modernste medische techniek. Daarnaast is stap voor stap een ambulant psychiatrisch netwerk opgebouwd, met complementaire diensten, die voor hulpzoekenden en familieleden het aanspreekpunt zijn.

Voor de regio zelf heeft het regionale ziekenhuis Mainkofen zich ontwikkeld tot een belangrijke werkgever. Momenteel zijn in het ziekenhuis meer dan 1500 medewerkers werkzaam, daaronder meer dan 120 artsen en 700 gediplomeerde zorgverleners en verplegend personeel. Zij zorgen ervoor, dat elke patiënt zich goed verzorgt voelt en dat hun individuele behoeften worden gezien.

Binnen de woon- en verpleegafdelingen van het ziekenhuis zijn hoogkwalitatieve doucheschermen uit de serie WALK-IN XC en Kermi POINT douchevloeren toegepast.

Kermi-producten:

WALK-IN XC

POINT douchevloer

Regionaal ziekenhuis Mainkofen

Fotobron: regionaal ziekenhuis Mainkofen (BKM)