inside

Sana Kliniken AG

Sana Kliniken AG is een van de toonaangevende Duitse gezondheidsondernemingen. Voor de bestmogelijke, individuele verzorging van de patiënten wordt de competentie op het gebied van behandeling gecombineerd met preventieve ambulante en rehabiliterende behandelingen.

Sana is voorloper op het gebied van moderne geneeskunde, efficiënte oplossingen en voor de digitale omvorming in een zich veranderend gezondheidssysteem.

Voor de eerste keer werd een zeer groot en interregionaal ombouwproject volledig Sana-intern afgewikkeld en daardoor werden nieuwe bouwkundige standaarden gecreeerd. Doel was het opstellen van een richtlijn voor het gehele concern en zelfs daarbuiten: een ervaring, die vanaf nu aan alle exploitenten van ziekenhuis onroerend goed ter beschikking kan worden gesteld. Voor alle planningen op het gebied van gezondheidszorg staat de Sana Immobilien Service GmbH met haar Sana-meerwaarde ter beschikking.

De kamers met optionele diensten werden in de huizen, bijvoorbeeld in Düsseldorf en Duisburg, uitgerust met doucheschermen uit de seir DIGA en WALK-IN XB waarmee de nieuwe standaard werd getoond.

Kermi-producten:      

DIGA

WALK-IN XB

Referentie Sana Kliniken AG

Fotobron: Sana Kliniken AG