inside

Steigenberger Hotel Treudelberg

In het noorden van de levendige grote stad Hamburg ligt het Steigenberger Hotel Treudelberg. Omgeven door het prachtige natuurgebied "Alstertal" biedt men hier rust en "puur natuur". De bijzondere charme van deze exclusieve locatie is een ideale ambiance voor vergaderingen, golftoernooien, familiefeesten of om eenvoudig een paar dagen lang de alledaagse beslommeringen achter te laten.

Sport en wellness worden in Steigenberger Hotel Treudelberg met hoofdletters geschreven. De 18-holes golbaan met driving range en 9-holes pitch & putt-baan laten het hart van de golfspeler sneller kloppen. Bovendien staan een zwembad, stoombad, verschillende sauna's en een fitness-center ter beschikking. De gasten kunnen zich laten verwennen in de nieuwe Treudelberg Luxury Spa van 500 vierkante meter. De drie restaurants en een pianobar bieden culinair genot en een elegante ambiance om de dag mee af te sluiten.

De kamers en suites van dit exclusieve hogel zijn met hoogwaardige doucheschermen van de firma Kermi uitgerust. Deze passen perfect in de elegante sfeer van het gebouwen bieden de gasten een unieke douchebelevenis.

Badkamer referenties Stiegenberger Hotel

Fotobron: Steigenberger Hotel Treudelberg

Referenties Stiegenberger Hotel