inside
Renovatie
Doucheschermen voor de renovatie

Renovatie

Kermi is specialist voor wat betreft het onderwerp renovatie en het uitvoeren van doucheoplossingen zonder hindernissen. Kermi ondersteunt u daarbij met unieke producten en tientallen jaren ervaring op dit gebied. Met de vlak geïnstalleerde Kermi douchevloer en de passende Kermi doucheschermen kunt u zonder veel inspanningen en in slechts een paar montagestappen een doucheruimte realiseren zonder hindernissen. Of het nu gaat om een gedeeltelijke of complete renovatie en hoe lastig de badkamerplattergrond ook is, Kermi heeft altijd een oplossing paraat. Bijvoorbeeld de extra vlakke compleetboards en plaatsbesparende pendel-vouw-oplossingen, waarmee ook in kleine ruimten doucheoplossingen voor meerdere generaties kunnen worden gerealiseerd.

Kermi doucheschermen DIGA als oplossing voor de badkamerrenovatie

Gedeeltelijke renovatie

Kermi laat een gedeeltelijke renovatie van een smalle badkamer zien, die in een paar stappen is omgevormd tot een badkamer voor alle generaties. Daarbij is om te beginnen een vlak begaanbare Kermi douchevloer geïnstalleerd in plats van de aanwezige badkuip. Met behulp van de daarop geplaatste Kermi LIGA pendel-vouw U-opstelling ontstaat een ruime doucheoplossing, die ook geschikt is voor zorg aan huis.

Kermi oplossing voor de badkamerrenovatie

Complete renovatie

Hoe uit een oude badkamer een fraaie welbevevindenbadkamer met doucheoplossing ontstaat, laat Kermi aan de hand van dit voorbeeld zien. De douche met hoge drempel moest wijken en in het middelpunt van de badkamer staat nu het douchescherm PEGA als U-opstelling. Net zoals in de oude badkamer grenst ook deze direct aan de badkuip, maar de ruimte is nu veel beter benut. Dankzij de installatie van het compleetboard POINT E90 is een individueel betegelde, vlak begaanbare douchevloer gerealiseerd. 

Complete Kermi renovatie badkamer
Complete Kermi renovatie badkamer
Complete Kermi renovatie badkamer
Complete Kermi renovatie badkamer

Extra vlak compleetboard

Een extra vlakke oplossing voor de renovatie levert Kermi met het compleetboard POINT E65, LINE E70 en POINT E90 - drie extra vlak betegelbare doucheboards met geïntegreerde punt- resp. gootafvoer met slechts 65, 70 of 90 mm inbouwhoogte. Het speciale is de al in de fabriek afgedichte afvoer. Dat betekent kortere montagetijden en eenvoudiger installatie voor de installateur. 

Kermi compleetboard POINT E90

POINT compleetboard E90 met een inbouwhoogte van 90 mm.