inside
Aus Liebe zum Duschen.
Kermi Duschkabine - Pasa XP - auf Duschplatz Point

Aus Liebe zum Duschen. Kermi. Kermi heeft zich gespecialiseerd in de doucheruimte.

Kermi Walk-In Duschkabine auf Duschplatz Line

Sinds de eerste doucheschermen in 1976 staan onze  Kermi producten voor  montagevriendelijkheid, spatwaterdichtheid, afwerking,  levensduur alsook voor een optisch  fraaie en aangename ervaring. Door de specialisatie van de ruimte  om te douchen met een grote veelvoud  van varianten in doucheschermen met als extra de focus op vlakke  douchevloeren en toepasing ervan is Kermi  de nummer 1, Kermi heeft voor nagenoeg iedere bad- of douchesituatie een passende oplossing.  Als doucheschermen specialist stoppen we in  elk product een hoge standaard in installatievriendelijkheid  voor de vakman, perfecte  functie en werking. En daarbij ergonomisch en univers  vormgegeven voor de gebruiker.

 

 

In het concept van ieder doucheprodukt ligt de volle aandacht op funktionaliteit, aangename vorm en universiteit. In tijdloze harmonie van vorm en materiaal, oogstrelend en een degelijk geluid van kwaliteit die de speciale Kermi estetiek beschrijft. Trends en nieuwe technische mogelijkheden inspireren ons. Voor de markt vertalen wij dit in onze eigen design-filosofie Met onze doucheproducten brengen we techniek, praktijk en estetische functie's bij elkaar. Zowel voor standaard als maatwerk producten. In ieder geval een lange levensduur.

Wat Kermi op de markt brengt heeft "handen en voeten". De materiaalkwaliteit is hoog. De techniek in onze producten is goed doordacht, ontwikkelt, precies tot in het kleinste detail. Veelvuldig getest en makkelijk te bedienen. Uitgedaagd om onze douches te blijven perfectioneren. Dat geldt voor advisering, inmeten, bestel-, afwikkeling-, productie- en leverprocessen, maar ook voor gebruiksvriendelijkheid, doorontwikkeling van materialen, toepassingen, functies en vorm. De kwaliteit en ruime assortiment van onze doucheproducten kunt u zeker van op aan.