inside
Innovaties
Innovaties van Kermi

Innovaties van Kermi

Wie zoekt zal vinden. De innovatieve oplossing

Het leven van alle dag is onze inspiratie om steeds nieuwe producten en innovaties te ontwerpen. Ofwel het Soft-Open- / Soft-Close-mechanisme van de schuifdeur NICA of de unieke magneetgeleiding van de LIGA schuifdeur. Steeds opnieuw komen er ideeën bij om uw doucheplezier verder te perfectioneren.

Soft-Open- / Soft-Close-mechanisme doucheschermen NICA van Kermi
Soft-Open- / Soft-Close-mechanisme van de doucheschermen NICA

Soft-Open- / Soft-Close-mechanisme

De geïntegreerde functie Soft-Open  en Soft-Close van de schuifdeur NICA magen soepel en comfortabel openen en sluiten van de deuren mogelijk. 

Magneetgeleiding

Uitstekend te reinigenis de LIGA schuifdeur dankzij het horizontale profiel en het ontbreken van haakgeleiders aan de schuifdeurvleugels. Met magneetgeleiding en het aan de binnenzijde volkomen gladde bodemprofiel.

LIGA schuifdeuren met magneetgeleiding
Beweegbare zijwanden van Kermi
Zijwand beweegbaar van Kermi

Beweegbare zijwanden

De beweegbare resp. gedeeltelijk beweegbare zijwanden bieden een elegante oplossing voor vaak voorkomende probleemsituaties in een kleine badkamerruimte – geheel zonder ingewikkelde maatwerken. Elke beweegbare zijwand maakt reiniging zonder problemen mogelijk en geeft een optimale ventilatie ook bij een gesloten deur.

Pendel-vouwdeuren

De pendel-vouwdeuren kunnen eenvoudig en plaatsbesparende tegen de wand worden gevouwen. Voor een maximale bewegingsvrijheid, ook in kleinere ruimtes.

LIGA U-opstelling oplossing
LIGA U-opstelling oplossing
LIGA U-opstelling oplossing
Reinigen doucheschermen van Kermi
Reinigen LIGA doucheschermen
Reinigen Kermi doucheschermen

Gebruiksvriendelijk onderhoud

Geintergreerde beslagtechniek, aan de binnenzijde vlak in het glas verzonken, of kantelbare schuifelementen die zeer eenvoudig te bedienen en naar binnen te kantelen zijn: een goede oplossing voor een schoon resultaat. Onze aanbeveling: kies voor KermiCLEAN onderhoudsvriendelijke conditioneringslaag voor uw veiligheidsglas. Deze extra gladde oppervlaktebekleding met "Teflon-effect" zorgt ervoor dat bijv. gedroogde waterdruppels, zeepresten of vuil zich hardnekkig vasthechten.

Horizontale spatwaterdichting

Bij installatie van de doucheschermen zonder vloerdrempel kan het spuitwater gemakkelijk ontsnappen. Een speciale horizontale spatwaterdichting in gootvorm zorgt voor voldoende spatwaterbescherming.

Spatwaterdichting Kermi doucheschermen
Met knopdruk verzinkbare speciale greep voor Kermi doucheschermen
Met knopdruk verzinkbare speciale greep voor Kermi doucheschermen
Verzinkbare speciale greep voor Kermi douche

Voor hen die voor een gemakkelijk onderhoud kiezen is de gepatenteerde in het glas verzonken speciale greep een geweldige oplossing. 

 

 

Greep in het glas verzonken