inside
Kwaliteit
Kwaliteit douchevloer en doucheschermen van Kermi

Kwaliteit "Made in Germany"

Kwaliteit van een sterk merk

Kwaliteit "Made in Germany" geldt als merkteken voor Kermi en geeft u de zekerheid van een compleet, hoogwaardig en duurzaam product. Kermi doucheschermen kenmerken zich door een buitengewone duurzaamheid en zijn getest conform EN 14428 (CE) en PPP 53005 (TÜV / GS), hetgeen o.a. de gebruiksbetrouwbaarheid voor wat betreft stabiliteit, spatwaterbescherming en onderhoudsgemak waarborgt.
Kermi heeft een rijk gevarieerd productprogramma voor elke wens in elke inbouwsituatie. Alle Kermi doucheschermen worden op de locatie Plattling in Niederbayersn geproduceerd en worden gekenmerkt door de hoogste kwaliteit "Made in Germany". Daarnaast biedt Kermi op alle onderdelen een 20-jarige beschikbaarheid na stopzetting van het desbetreffende model.

Kermi douchevloer en doucheschermen kwaliteit

Duurzaamheid

Doordachte functionaliteiten zorgen voor constant plezier van elk Kermi douchescherm. Deuren die ook na intensief gebruik perfect geruisloos openen en sluiten. 
De optionele onderhoudsvriendelijke conditioneringslaag KermiCLEAN voor veiligheidsglas maakt het reinigen gemakkelijker. KermiCLEAN is microbiologisch getest door een onafhankelijk instituut en voor volgende inrichtingen algemeen goedgekeurd: ziekenhuizen, verzorgingstehuizen, woonzorgcentrum, scholen, kleuterscholen en vergelijkbare instellingen. Bij het testen garandeert TÜV een levensduur van minstens 10 jaar.

Eenvoudige reiniging door optionele onderhoudsvriendelijke conditioneringslaag KermiCLEAN

Spatwaterbeschermd

Alle Kermi doucheschermen voldoen aan de normen EN 14428 op gebied van spatwaterdichtheid. Daarbij geldt, des te hoger de barriere, het zogenaamde bodemprofiel, des te minder spatwater dringt naar buiten. Voor een bevredigende spatwaterdichtheid bij bodemvrije doucheschermen zonder vloerdempel, zorgt een speciale horizontale dichting in gootvorm, die in de leveringsomvang is opgenomen.

Kermi horizontale spatwaterdichting van doucheschermen

Stabiliteit

Bij alle Kermi doucheschermen betreft het een absoluut stabiele constructie gebruik makend van hoogwaardige materialen en een zorgvuldige verwerking, die probleemloos geschikt is voor alledaags gebruik. De stabiliteit van de Kermi doucheschermen wordt met een pendelslagproef getest. Uitsluitend wordt sterk ESG veiligheidsglas conform EN 12150 gebruikt, afhankelijk van de serie en het model met een dikte van 3 tot 10 mm. Het hittebehandeld glas heeft een veel hogere weerstand tegen tegen stoot-, slag-, en buigbelastingen als onbehandeld glas.
 

Kermi doucheschermen van ESG veiligheidsglas conform EN 12150